DESPRE NOI

Daspi este o companie 100% romaneasca, ce a luat nastere in 1995 din pasiunea de a creea vestimentatia necesara unui barbat de succes. Inca de atunci, produce toata gama de confectii textile in fabrica proprie unde fiecare produs ia nastere si este realizat cu o deosebita atentie la detalii.
Brandul Daspi se adreseaza domnilor ce isi doresc sa fie in contact cu noile tendinte in materie de croieli, culori si materiale si care doresc o ținută deosebită la birou, dar si pentru evenimente speciale.

Versatilitatea designului este atu-ul esential al liniilor masculine create de designerul brandului.

Modelele au calitatea de a defini sculptural linia corpului, iar textura materialelor, calitatea cusaturilor vin in completarea unei tinute masculine impecabile . Asa suntem noi, gandim, punem pe hartie si dam viata unor articole vestimentare pentru toate gusturile.

Daspi se bazeaza pe tehnologii de ultima generatie pentru a asigura cusaturi de calitate. De aceea, intregul proces de productie este atent supravegheat, pana la cele mai mici detalii care fac, in final, diferenta

Conditii de colaborare

DASPI vinde produsele sale si in sistem en-gros, clientii sai fiind magazine de renume din prinicipalele orase ale tarii

Pentru o posibila colaborare ne puteti contacta la adresa de e-mail sau tel din rubrica de CONTACT

Follow me on Twitter and Facebook

by DASPI